Bättre sent än aldrig!

Häromdagen sitter jag på kontoret. Min far får en av dom vanliga gamla hang-ups som han brukar kunna få under eftermidagen och börjar ringa. Vad det handlar om den här gången mins jag inte men han var om vanligt fast beslutsam om at lösa sitt lilla problem.
I sin iver ringar han några bekanta till familjen som äger Jobs marina i Sollentuna som han har känt i en härrans massa år. Mitt i samtalet sä kläcker bekantingen ur sig att Sixtens förra ägare hade varit förbi någon vecka tidigare och lämnat in en del till båten som jag skulle ha. Jag har alltså tydligen råkat säga till säljaren att jag känner Jobsarna då han pratade om dom.
Delen hämtades redan samma dag och visade sig tillhöra teleflex styrningen. Det visade sig också att man har ändrat konstruktionen på styrningen och detta feste har utgått. Ingen big deal idag då det fortfarande mycket att få tag på fick jag det förklarat för mig, men det var ju ändå bra att han kom ihåg våran gemensamma koppling.

Titta gärna in på Jobs marin. Dom har lång erfarenhet i branchen och är återförsäljare av kända båtmärken och motortillverkare. Dom har dessutom en hel del begagnat som är värt att kolla på!

www.jobsmarin.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0