Pricken över iet!

Nu är det ju tyvärr såhär att jag inte är världens snabbaste person i alla lägen. Under försommaren så fick jag ett litet paket på posten som jag hade ropat in på ebay och sedan dess har jag tänkt att jag ska skriva om det här på sixten. Tyvärr har det alltid kommit nått emellan så det har hamnat i "jag gör det sen" listan till att efter det hamnat i "varför i helvete har jag inte gjort det här än för" listan och nu ingått i "förhelvete, gör det nu" listan!
Jag har länge letat efter plastemblemen till motor och gashandtag, tyvärr så ligger orginalformarnaenligt uppgift på bottnen av Mexikanska gulfen(!?) och han som gjorde replikor för ett tiotal år sedan har gått upp i rök eller trillat av pinnen.
När jag nu såg dessa replikor på ebay så tänkte jag inte ens utan slog till direkt, upplagan var begränsad och jag visste att dom inte skulle bli flera, inte på väldigt länge i alla fall. Två vita emblem inköptes och jag kände mig väldigt nöjd, tills dom kom hem! JAg hade ju för fan köpt fel emblem!!!! I alla fall det ena. Det stämmer att på gashandtaget skulle det sitta ett just sådant vitt emblem jag hade köpt men på motorn skulle ett i silver sitta. Nåväl, kontakt togs med säljaren vilket bekräftade dom uppgifter jag had. Ingen ko på isen tyckte han och det ena av mina emblem åkte tillbaka över atlanten och ett i siver kom i retur. Trevlig kille med bra service!
Nu kommer jag inte ihåg på rak arm hur mycket jag betalade för emblemen och till vem, men dom var långt ifrån billiga. Kvaliten är dock bra och man ska titta på det nära för att se att det inte är orginal.
 

RSS 2.0