Helgens äventyr

Helgen som var bjöd på intresana utflykter. Jag hade bjudit på ett par fin fina indikationslampor till instrumentpanelen, Lamporna kommer fö från en gammal SAAB, på tradera. Jag van auktionen och jag skulle betala, tro inte på fan att datorn hängde sig! BEtalningen om inte iväg och jag medelade säljaden att jag nu inte hade tid utan fick föra över pengarna efter helgen. Inga problem fick jag till svar!
På väg till slutmålet passerade vi Marcus och hans fina Sw16 renovering utanför Linköping, det var roligt att se och bolla ideer och förslag. Jag fick dessutom äran att låna hans emblem till intrumentpanelen. Jag kommer att göra ett nytt sånt då jag inte vet om den eller modellen i plast är den riktiga.
Färden gick nu efter mitt studiebesök till slutdestinationen Lassetop, en väns sommarstuga för att göra lite praktisk nytta innan försäljning vilket inefattade en hel del snickeri, rädfälning etc etc, när jag var in i Göteborg i ett ärende så kom jag på att numret till killen började på 031, det måste ju ligga i närheten tänkte jag och kollade upp adressen. Han hade inte Göteborg som postadress men väl en annan ort som ligger granne med samma riktnummer, Perfekt! Och vist kunde jag komma förbi och hämta lamporna, det var absolut inga problem!
Dom kommer bli helt kanon i panelen, eller vad tror ni? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0