Förkylt :(

Här ligger man, förkyld med ont ihalsen och hosta. Lägg därtill på att jag är man vilket gör det hela lite värre. Jag skulle våga påstå att jag faktiskt är döende! Ni kvinnor har ingen aning om hur det är för en man när denne är förkyld, men det är allt annat än en lek, det vill jag lova!
När jag nu ligger här på soffan i krämporna av min egen dödsångest (läs nästeppa) så ringer dörrklockan. JAg väntar då rakt inte besök. Föräldrarna är i fjällen och vad mina polare anbelangar så brukar dom ringa innan dom dom dyker upp.
Nåväl, jag stapplar och hasar mig till ytterdörren i krämpor (läs, gick i lite lugnare tämpo än normalt) och tittar i titthåles så syns mest en mörk gestalt. GR8, en lönnmördare! Nä, det var bara Larsa med fru som tittade över medförsta prototypen till emblemen! Dom är gjorda i transperent plexi för att kunna gämföra orginalet och kopian. Än så länge skiljer det sig en aning, men det kommer att fixa i prototyp 2.0!
Det tar sig i alla fall! JAg hade tänkt att göra en stock emblem som jag säljer till mer eller mindre skälvkostnadspris, jag tittar även på möjligheten att göra en uppsättning i vit plast som det ska vara på dom senare båtarna om det är någon som är lika petig som jag är fast har en nyare SW16.
 
 

Kommentarer
Postat av: Larsas fru... (Monica, heter jag..)

Joho visst ringde vi innan vi kom över..
Men ingen av er behagade ju svara :/

2013-01-10 @ 22:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0